Aarhus Håndbold Akademi søger faglig konsulent

”Fonden for Aarhus Støtter Håndbolden” / Aarhus Håndbold Akademi søger en dedikeret, faglig konsulent på drenge/herresiden

Vi søger en konsulent, som i samarbejde med Akademichefen og de øvrige faglige konsulenter for piger/kvinder og trænere (konsulent for trænere ansættes på et senere tidspunkt) skal være med til at finde de første spillere til Aarhus Håndbold Akademi og påbegynde arbejdet med dem.

Hvis du kan se dig selv som faglig konsulent på drenge/herresiden får du ansvar for at være den varme relation til den enkelte spiller samt deres nærmiljø. Dette foregår i et tæt samarbejde med Akademichefen, hvor vi i en dynamisk proces sammen lægger planerne for den enkelte spiller.

Du kommer blandt andet til at arbejde med kommunikationen med den enkelte spiller om hverdagen generelt, med fokus på det hele menneske, og med supervision og evaluering efter overværelse af kamp eller træning. Som tovholder for den unge spillers udvikling, omfatter opgaven også kontakt til spillerens omkringliggende netværk.

Aarhus Håndbold Akademi er etableret i sommeren 2024. Målgrupperne for Akademiet er kvindelige og mandlige håndboldspillere mellem 16 og 24 år, som har talentet og viljen til at dygtiggøre sig og potentielt gå ”hele vejen fra ungt talent til landsholdsspiller”, samt håndboldtrænere med særligt fokus på talentudvikling – læs mere i projektbeskrivelsen på vores hjemmeside.

For at blive ansat som drengekonsulent på Aarhus Håndbold Akademi skal du bidrage med følgende kvalifikationer:

  • Stærke kompetencer indenfor relationsdannelse og samarbejde med forskellige aktører
  • Indgående viden og solid erfaring med håndbold på højt plan og med talentudvikling
  • Evne til at formidle og kommunikere både mundtligt og skriftligt

 

Der er tale om en deltidsstilling på 10 timer om ugen som udgangspunkt. Løn aftales efter kvalifikationer. Dit arbejdssted vil som udgangspunkt være Fondens sekretariat på den gamle Fjordsgadeskole i N. J. Fjords Gade.

Motiveret ansøgning inklusive CV og referencer, sender du til Akademichef Mads Christiansen på mc-fonden@aarhush.dk senest mandag den 2. september. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 37.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Mads Christiansen på tlf. 41410088 eller mail: mc-fonden@aarhush.dk

Peter Bredsdorff-Larsen på tlf. 40 83 47 33 eller mail: peterbl@webspeed.dk